Sunday, February 23, 2014

Sunday

Za danas ce vjervatno biti 2 listića...Na prvom listicu igram da Gublis prvi set ne gubi sa 2 razlike,vidjeli ste da sam na ovom turniru gurao Tsongu,pobjedjivao jeste,ali nikako lagano.Vjerujem da Gulbis ovdje moze bar do tie-breka,ako bude igrao kao jučer siguran sam da hoce.Tsogna je na ovom turniru igrao svaki put tie-break prvog seta.Podloga je brza i mislim da bi Gulbis trebao pokriti ovaj hendikep. Igram i da Tottenham ne gubi kod Norwicha,ovo je susret jedne od lošijih domaćinskim ekipa (iako su recimo prije 2 kola remizirali sa City-em) i najbolje gostujuće ekipe.Tottenham se dize i vjerujem da danas ostaju neporazeni, nastuapju gotovo kompletni,kvaliteniji jesu i polako se priblizavaju borbi za LP što je prije ove sezone bio cilj. Adebayor ce igrati u vrhu napada, a iza sebe ce imati podršku dobrih igrača. Mislim da ce na ovom gostovanju izvući najmanje bod.
14:20 1.set/Gulbis E. (+1,5) - Tsonga J.            1  @  1.75
17:00 Norwich - Tottenham                               X2 @  1.30
Kvota: 2,27       Ulog: niski 3/10        Kladionica: bet-live (5plus) - BiH

Friday, February 21, 2014

Subota

Ovu su parovi koji se danas nalaze na mom listiću. Odigrao sam na C. Zvezdu u nogometu, kvaliteta je na njihovoj strani, danas su kompletni i pobjedom zele otvoriti nastavak sezone. Bit ce pakleno, a pripreme su odradili odlično. Kaslica je ostao, Zvedza danas pobjedjuje - to je moje mišljenje. Igram i na Tsongu, jučer se malo mučio prvi set, a kasnije progirao. Struff mladi Švabo koji ima talent, ali mislim da je Tsonga igrač više klase, ovdje brani turnir i mislim da pobjedjuje. BIt ce to dobar susret, ali bi Francuz morao do pobjede. Igram isto tako i na Paris u handballu, jednostavno na svom terenu bi morali pobjediti Vardar je su bolja momčad...Hansen, Abalo, Kopljar & Co su dovoljan razlog za "kec". Igram i Pro Recco 1X te se nadam da na svom bazenu nece izgubiti od Juga. Ovo igram na preporku jednog kolege. Kao dodatni par uzmite Nadala po 1,03 tečaju.
18:00 Crvena Zvezda - Javor Ivanjica            1  @  1.25
15:20 Tsonga W. - Sturff J.L                            1  @  1.20
18:00 PSG H. - Vardar S                                  1  @  1.25
20:30 Pro Recco - Jug Dubrovnik                1X @  1.40

Tečaj: 2,62              Ulog: 5/10           Kladionica: 5plus (BiH)

Friday

Danas igramo...
Igram na Ferrera koji igra protiv Bellucia, zadnji match je prije 2 godine dobio Belluci, ali mislim da ce danas Ferrer slaviti jer je poslje Nadala po meni zemljaš broj 1. Vec je osvojio jedan turnir, a ovdje u Riu je upisao 2 skoro pa lagane pobjede, a njegov protivnik Belluci dva puta je slavio u 3 seta. Mislim da ce Ferrer ovo dobiti, on u zadnje vrijeme na zemlji gubi  u pravilu samo od Nadala. Mislim da danas prolazi u dalji krug. Igram i Tsongu koji brani bodove ovdje u Marseillu, on igra protiv Roger Vasellina koji je dobar igrač,solidan servis ali mislim da Tsogna ide dalje, 4-0 je u h2h za Tsognu. Igram i na Schalke draw no bet tj. tip 1-2 ... vjerujem da ce danas na svom terenu odigrati dobru utakmnicu. Igraju i Huntellar i Draxler i domačini su u odličnoj formi. Mislim da ce pobjediti - ovaj par je više na osjecaj jer se ne volim bas kladiiti na nogomet. Igram i na CSKA protiv Macciabia jer vjerujem da Moskovljanju pobjedjuju danas na svom terenu, mislim da im je ona pobjeda portiv Relaa na svom terenu dala uzlet i nekako vjerujem da i danas pobjedjuju Maccabi jer kvalitenija su ekipa i ova pobjeda im je vrlo vazna da zadrze to "prvo" mjesto. Mislio sam se dali uzeti Čilića ili ne, ai nadam se da on danas nece kalkulirati i da ce pobjediti Gabashivila ... Bolje jeste..vidjet cemo...
20:30 T. Belucci T. - Ferrer D.               tip 2 @  1.15
18:30 Roger Vasselin - Tsonga J.            tip 2 @  1.15
17:00 CSKA - Maccabi T.A                      tip 1 @  1.25
00:10 Cilic M. - Gabashvili T.                 tip 1  @  1.15
Kvota: 1.90             Ulog: sredni 6/10             Kladionica: bet-at-home

(mali edit... Odigran je i SCHALKE, ALI JEDNOSTAVNO NISAM DOLE UBACIO ALI JE BIO U ANALIZI IZNAD)

Thursday, February 20, 2014

Apologies ...

Veliki pozdrav svim čitateljima bloga ... zbog problema člana koji inače vodi ovaj blog nismo bili u mogućnosti postavljati parove na blog. Parovi će od petka 21.2 ponovo biti na blogu svaki dan. Još jednom isprike svim čitateljima ... lijep pozdrav ... a mi vam u nastavku posta donosimo neke listiće koje smo igrali ovaj tjedan ... Sretno nam svima!

Jučer smo recimo igrali dva listića ... jedan je bio NBA listić od našeg kolega poznavatelja NBA-a, a drugi je bio teniski listić ....

... igrao se i tenis ...

... prekjučer smo igrali tenis ...

Saturday, February 15, 2014

Weekend

Nažalost jučer nismo stigli postaviti parove, a ovih dana i nismo imali vremena jer je jedan naš član doživio blažu prometnu nesreću, a evo što se jučer igralo na našim listićima ... NAPOMENA: NE ULAZI U STATISTIKU BLOGA, NEGO SAMO U NAŠU INTERNU STATISTIKU!
Jučer se tipovalo na Čilića koji je u odličnoj formi, igra protiv Sijslinga ali mislimo da može pobijediti i uci u 2 uzastopno finale. Dan prije je pobijedio Murraya, a Sisjsling ima i malih problema sa ramenom. Oba dobro serviraju ali je Čilić  u fantastičnoj formi. Igramo i na Ferrera koji igra protiv Almagra. Igram na Ferrera čisto iz razloga jer je trenutno u puno boljoj formi, gledao sam matcheve obojice na ovom turniru i vjerujem da ce Ferrer ovdje slaviti. I igram jedan par koji je skorz klimav, na Ivu Karlovića koji igra protiv Lu-a. Ovdje igram radi Ivinog serivisa koji na ovom turniru savršeno funkcionira. Ja mislim da ce ovdje odučiti 2 tie-breaka u kojem više šanse ima Karlović. Sretno danas svima, ovo na manji ulog.
19:00 Čilić M. - Sijsling I.                1  @  1.45
18:45 Ferrer D. - Almagro N.          1  @  1.25
00:10 Karlović I. - Lu Y-H.              1  @  1.70 KVOTA 1

Tečaj: 3,08            Ulog: 4/10 niski - srednji      Kladionica: Premier 


Na drugom listiću se igralo na Dortmund koji se čini napokon hvata pravu formu i mislim da bi na svom terenu morali savladati momčad Frankfurta...Igram i na Dinamo, kojem u goste dolazi Split. Dinamo je kvalitetom daleko iznad svih drugih ekipa 1.HNL i vjerujem da ce danas pobijediti u susretu protiv Splita. Gotovo su kompletni. Dodajem i Barcelonu jer ne vjerujem da na svom terenu mogu izgubiti bodove od Rayo Vallencana, Messi hvata formu a u momčadi bi mogao zaigrati i Neymar. Igralo se i na vaterpolo Celje koje na svom terenu igra vrlo važnu utakmnicu protiv Zaporžja...Dvorana je raspordana do posljednjeg mjesta i bit ce ludnica ... I ovdje na niži ulog prema srednjem ...
15:30 Dortmund - E. Frankfurt              1  @  1.30
17:00 Dinamo - Split                               1  @  1.25
20:00 Barcelona - Rayo Vall.                 1  @  1.10
20:30 Celje - M. Zaporhozje                  1  @  1.40

Tečaj: 2,50                  Ulog: 5/10 srednji            Kladionica: Premier

Wednesday, February 12, 2014

Tennis ...

Polako se zahuktava teniska sezona...
Na prvom listiću danas igram Pironkovu protiv Beck. MIslim da je bolja tenisačica, te da ce danas pobijediti svoju protivnicu. Beck je solidna igračica,defenzivka koja ima visok ubačaj prvog servisa, ne pretjerano jak, solidan backhand i dobre kretnje. Ima konstantu u igri ali to nisu neki extra jaki udarci, jednostavno solidna tenisačica. Pironkova ima odličan servis i jako dobre udarce, voli diktirati tempo i pravi stvarno dosta winera. Mislim da ce danas pobjediti i da ce ovo biti jedan vrlo neizvjestan match, ali da je Pironkova bolja. Ove sezone igra bolje nego Beck, pobjedila je neke odlične igračice te vjerujem u prolazak ovog kruga. Meni je tečaj izuzetno primamljiv. Igram opet na Pavyluchenkovu protiv Lučić. Jednostavno mislim da je Ruskinja bolja igračica. Siguran sam da je u boljoj formi, dolazi nakon osvajanja Pariza, jučer se mučila prvi set protiv Majeric, ali ostala dva proigrala i privela match u svoju korist. Lucic luta od ITF-a do WTA kvalifikacija pa prodje kolo, dva. Jučer sa 2-1 slavila protiv Meusberger. Ja vjerujem Pavly, pisao sam o njoj detaljinije prije par dana. I igram na Radwansku protiv Cirstee, jednostvno je bolja tenisačica. Gledao sam ove godine Cirsteu vec 2 puta, servis joj ne funkcionira te mislim da ce Radwanska lagano iskorisiti sve njene mane i pobjediti u ovom matchu. Nadamo se da je zaboravila poraz u SF AO od Cibulkove i da ce na ovom turniru do kraja. Sretno svima!
13:00 Beck A. - Pironkova T.                       2  @  1.50
14:30 Pavlyuchenkova A. - Lucic M.            1  @  1.25
18:00 Cirstea S. - Radwanska A.                  2  @  1.15

Tečaj: 2,16      Ulog; srednji 5/10      Kladionica: 5plus

Tuesday, February 11, 2014

New week

Danas igram jedan listić...
Igram na Pavlyuchenkovu protiv Majeric, Pavlyuchenkova je trebala za protivnicu imati Suarez Navaro,ali je ova igrala match fed cupa u ponedjeljak pa je kao poražena iz kvalifikacija upala Majeric.Pavluchenkova ove godine dobra,prethodno je osvojila jedan dvoaranski turnir,pisao sam tu vec o njoj,dobra udaračica,mislim da ce u Dohi biti dobra.Njena protivnica je ovdje vec izgubila jedan match,u kvalifikacijama,ali eto imala je srecu da dodje u prvo kolo.Pavly je bolja,morala bi pobjediti. Igram i na Olivttia, CH u Quimperu, Olivetti je igrao sjajno u Montepllieru gdje je u četvrtfinalu izgubio od Gasqueta. Ima dobar servis i voli dvoranske uvjete. Ne znam kakav je sa promjenama razina,ali realno ako odigra danas svoj najbolji tenis moze pobjediit svog protivnika. Njegov protivnik je Alžirac Ouhab,koji zadnje 4 godine nije igrao dvoranu, uglavnom u zadnje vrijeme srednje uspješno igra clay turnire. Ja se nadam da ovdje nece biti nikakvih muljaža i da ce Olivetti vrlo lako slaviti jer je bolji igrač. Napomena da je ovo Ouhabu prvi susret od 10mj prošle godine. I treći par se tražio malo duže i izbor je pao na Chelsea. Vjerovatno je to public bet danas,ali mislim da Mourinhova momčad moze slaviti kod West Broma. Domaćinima vjerovatno nece igrati Olson i Anelka, a sigrno ne igra Sessenon. Gosti nemaju problema sa ozljedama,nedostaju tek Ginkel koji je ionako pričuva. Mourinho je prodrmao Chelsea u zadnje vrijeme i mislim da su ušli u onu fromu koju su imali kad su za njegovog vremena osvajali trofeje. U zadnjih 8 utakmnica su primili tek 1 gol i mislim da ce danas pobjediti. Ovo im je idealna prilika da pobjede i da se bar na dan malo odmaknu Arsenalu koji sutra igra sa Manchesterom. Ja ovdje vjerujem Mourinhu i vjerujem na kvalitetu momčadi Chelesa. Oni su kvaliteniji od West Broma, u boljoj su formi, danas su kompletni i u velikom su naletu. Ovo je prilika Chelseu da se osveti za dosadašnje gubtike bodova na ovom terenu. Sretno svima danas i idemo sa manjim ulogom.
12:00 Pavyuchenkova A. - Majeric T.                 1  @  1.15
11:00 Ouhab L. - Olivetti A.                               2  @  1.25
21:00 West Brom - Chelsea                                 2  @  1.62

Koeficijent: 2,32         Ulog: niski 3/10    Kladionica: bet365


Saturday, February 8, 2014

Weekend

Idemo probati za vikend uzeti lijepe novce ...
Igram prvo jutarnji rani listic, zapravo jedan single za koji vjerujem da prolazi. lagano i bez problema, nemam sa nekim drugim parovim kombinirati jer je još rano, ali kome treba Čilić i Monflis su dobar izbor. Igram da ce Pironkova savladati Diatchenko sa 2:0 u setovima, mislim da to prolazi iz razloga jer je Pironkova u odličnoj formi. Ovu sezonu otvorila osvajanjem Sydneya iz kvalifikacija, pa onda izgubila od Stosur na AO. MIslim da je spremna i da ce u Dohi ici na dboar rezultat. Ima dobre udarce i mislim da njena protivnica Diatchenko nema neke velike šanse. Ovu sezonu otvorila nastupom na ITF turniru gdje je izgubila od Bowtell. Mislim da 2:0 ide! Sretno svima ...
9:20 Pironkova T. - Diatchenko V.         rez 2:0   @  1.60

Ulog:8/10    Kladionica: bet365

Na drugom listiću igram na Marina Čilića protiv Phau-a, jednostavno mislim da je Marin bolji igrač i da ova suradnja sa Goranom mora uroditi plodom. Servis mu je sada dosta bolji, malo mu fali rutine koju ce steci nakon igranja matcheva.Njemac je solidan igrač, ali ja ovdje vidim samo Marinovu pobjedu.Ne treba ni reci da ce publika biti uz njega. Igram i na Goyowczyka koji igra protiv Sikore, mislim da ce Goyowczyk pobjediti. Odličan je u ovoj sezoni, nedavno u dvorani osvojio Heilbron. U australiji također dobar. Njegov protivnik Sikora prvi match odigrao u zagrebu gdje je poražen od Evansa. Mislim da Goyowczyk danas pobjedjuje. Morao sam uzeti i Monflisa sa obzirom na njegov talent i formu. Ove godine igra dobro, vec sam pisao o njemu. NJegov protivnik je odlični Nieminen, ali koji je vec u silaznoj putanji i ove sezone ne briljira. Treba spomenuti da je 3-0 za Monflisa i da ga je prosle godine ovdje lagano savladao sa 2-0 (dva puta sa 6-3). Vjerujem da pobjednuje i danas. Igram i na PSG protvi Metalurga, jednostavno ekipa koja ima te igrače na rasploaganju mora slaviti danas protiv Makedonaca na svom terenu. I igram na Real košarka ... vjerujem da nastavljaju svoj nevjerovatni niz. Pet parova jeste puno, ali mislim da moze proci.
16:00 Cilić M. - Phau B.                              1  @  1.20
15:30 Goyowczyk P. - Sikora A.                  1  @  1.20
14:40 Monflis G. - Nieminen J.                   1  @  1.20
18:00 PSG - Metalurg S.                             1  @  1.25 KVOTA 1
19:100 Real M. - Zaragoza                         1  @  1.10

Tečaj: 2,37       Ulog:  srednji 5/10       Kladonica: 5plus (BiH)

Thursday, February 6, 2014

Let's GO!

Danas igram jedan listic za koji vjerujem da će proći...
Igramo na Dinamo koji gostuje u Istri, ishod bez neriješenog. Vjerujem da će Modri ostati neporaženi,otvaranje drugog dijela sezone i oni hoce da pokažu dominaciju na terenu. Pošto ih vodi Zoran Mamic,a vecina nas je upoznata sa tom "hijerariom" u Dinamu, milsim da ce igrači maximalno ozbilnjo pristupiti utakmnici.Obje ekipe imaju problema sa ozljedama,ali Dinamo ima daleko dužu klupu i kvalitenije igrače. Mislim da ce danas odigrati najmanje neriješeno, ali ja vjerujem da pobjedjuju. Igramo i na Monflisa, na domaćem terenu u Francuskoj gdje ga obožavaju. Jučer se malo mučio, u 3 seta pobjedio, ali mislim da je dosta kvaliteniji igrač od Souse i da ce ga savladati. Nema tu neke priče, kvaliteta je na njegovoj strani i ovu godinu je sasvim solidan, dva puta mu se dogodio Nadal. Igramo i na Istambul u odbojci, koje bi trebale lagano savladati svoje protivnice iz Francuske, puno su kvalitetnije. Te igram na Klahna protiv Smitha, to je CH turnir u Australiji. Klahn je solidan igrač, dogurao je vec do 80, mjesta i konstantno napreduje. Gledao sam ga ove godine protiv Dimitrova i tu ima materijala sigurno. Ove CH igra sa dosta uspjeha, te je ove sezone u odličnoj formi. Pobjedjivao je redovno slabije igrače od sebe, a gubio od boljih. Vjerujem da ce savladati Smitha, koji nije njegova kvaliteta i koji ove godine nema neke pretjerane razultatne ni na CH razini. Sretno svima danas.
17:00 Istra - Dinamo Zagreb          dnb 2  @  1.25
17:00 Monflis G. - Sousa J.                   1  @  1.25
19:00 Istambul TT - Cannes                  1  @  1.15
01:30 Klahn B. - Smith J-P.                   1  @  1.40

Tečaj: 2.51         Ulog: srednji 6/10      Kladionica: 5plus

Wednesday, February 5, 2014

Moneyline

Danas mi nije neka ponuda...ali odigrat cu jedan listic za koji vjerujem da moze proci.
Igram susret izmedju De Scheppera i Olivettia, tj. igram da ce u prvom setu zbroj gemova biti preko 9,5. Igram to iz razloga jer obadvojica igrača imaju dobar servis, i igra im se svodi na servis. Ovo su dvoranski uslovi pa vjerujem da nekih vanjskih faktora nece biti puno. De Schepper slovi kao dobar serviser, a retern tu i tamo. Inače ove sezona forma i nije zavidna. Recimo prvi set je sa Berdycom imao 6:4. Njegov protivnk kazu drži nesluzbeni rekord po jačini servisa, 264 na sat i slično kao i kod De Scheppera igra mu se svodi na serivs, znači drzanje svog serivsa koji je glavno oružje pa na reternu šta napravi. Olivetti u malo boljoj formi, ali ništa posebno. Ja vjerujem da ce na ovom susretu sigurno biti 6:4 za nekog, ako ne ode u tiebreak, te vjerujem da ce obadvojica dobro držati svoj servis. Tipična dva servera bez neke izrazite igre sa osnovone linije i igre u polju. I dodajem dobulove. Tri puta su igrali od toga je 2 puta bio over, a under je bio davne 2010 na clayu. Dodig/Melo protiv Mertinaka/Marxa. Igram na par Hrvatska/Brazil iz razloga što vjerujem da su kvaliteniji, i što su ugiraniji jer Marx/Mertinak ne igraju tako često skupa. Dodig/Melo su se vec etabilirali kao par i vjerujem da ce probati na ovom "domaćem" turniru probati i nastojati odigrati što duže. Sretno svima!
Glavni listić
19:00 De Schepper K. - Olivetti A.     over 9,5   @ 1.60
17:00 Dodig/Melo - Mertinak/Marx                1  @  1.25 ( 5.2 )
Tečaj: 2,00      Ulog: niži 3/10     Kladionica: 5plus