Saturday, February 15, 2014

Weekend

Nažalost jučer nismo stigli postaviti parove, a ovih dana i nismo imali vremena jer je jedan naš član doživio blažu prometnu nesreću, a evo što se jučer igralo na našim listićima ... NAPOMENA: NE ULAZI U STATISTIKU BLOGA, NEGO SAMO U NAŠU INTERNU STATISTIKU!
Jučer se tipovalo na Čilića koji je u odličnoj formi, igra protiv Sijslinga ali mislimo da može pobijediti i uci u 2 uzastopno finale. Dan prije je pobijedio Murraya, a Sisjsling ima i malih problema sa ramenom. Oba dobro serviraju ali je Čilić  u fantastičnoj formi. Igramo i na Ferrera koji igra protiv Almagra. Igram na Ferrera čisto iz razloga jer je trenutno u puno boljoj formi, gledao sam matcheve obojice na ovom turniru i vjerujem da ce Ferrer ovdje slaviti. I igram jedan par koji je skorz klimav, na Ivu Karlovića koji igra protiv Lu-a. Ovdje igram radi Ivinog serivisa koji na ovom turniru savršeno funkcionira. Ja mislim da ce ovdje odučiti 2 tie-breaka u kojem više šanse ima Karlović. Sretno danas svima, ovo na manji ulog.
19:00 Čilić M. - Sijsling I.                1  @  1.45
18:45 Ferrer D. - Almagro N.          1  @  1.25
00:10 Karlović I. - Lu Y-H.              1  @  1.70 KVOTA 1

Tečaj: 3,08            Ulog: 4/10 niski - srednji      Kladionica: Premier 


Na drugom listiću se igralo na Dortmund koji se čini napokon hvata pravu formu i mislim da bi na svom terenu morali savladati momčad Frankfurta...Igram i na Dinamo, kojem u goste dolazi Split. Dinamo je kvalitetom daleko iznad svih drugih ekipa 1.HNL i vjerujem da ce danas pobijediti u susretu protiv Splita. Gotovo su kompletni. Dodajem i Barcelonu jer ne vjerujem da na svom terenu mogu izgubiti bodove od Rayo Vallencana, Messi hvata formu a u momčadi bi mogao zaigrati i Neymar. Igralo se i na vaterpolo Celje koje na svom terenu igra vrlo važnu utakmnicu protiv Zaporžja...Dvorana je raspordana do posljednjeg mjesta i bit ce ludnica ... I ovdje na niži ulog prema srednjem ...
15:30 Dortmund - E. Frankfurt              1  @  1.30
17:00 Dinamo - Split                               1  @  1.25
20:00 Barcelona - Rayo Vall.                 1  @  1.10
20:30 Celje - M. Zaporhozje                  1  @  1.40

Tečaj: 2,50                  Ulog: 5/10 srednji            Kladionica: Premier

No comments:

Post a Comment